

22nd Annual Midwest Conference on Problem Gambling and **Substance Abuse:**

"On the Journey: Connecting Prevention, Treatment and Recovery" Kansas City Marriott Country Club Plaza, Kansas City, Mo., June 18-20, 2025

TENTATIVE SCHEDULE Day 1: Wednesday, June 18

Time	Event
8 a.m. – 5 p.m.	Exhibit Hall Open (Grand Ballroom)
8 a.m. – 5 p.m.	Registration Table Open (Grand Ballroom Foyer)
8 – 9 a.m.	Continental Breakfast (Grand Ballroom)
9 – 10:30 a.m.	Conference Welcome/Committee Introductions
Session 1 – 90 min.	TBD
10:30 – 10:45 a.m.	Networking Break (Grand Ballroom)
10:45 – 11:45 a.m.	Concurrent Session I
Session 2 – 60 min.	Concurrent Session I
	Concurrent Session I
11:45 a.m. – 12:45 p.m.	Lunch (Grand Ballroom)
12:45 – 1 p.m.	Networking Break (Grand Ballroom)
1 – 2 p.m.	Keynote Address: TBD
Session 3 – 60 min.	Reynote Address: 122
2 – 2:15 p.m.	Networking Break (Grand Ballroom)
2:15 – 3:45 p.m. Session 4 – 90 min.	Concurrent Session II
	Concurrent Session II
	Concurrent Session II
3:45 – 4 p.m.	Networking Break (Grand Ballroom)
4 – 5 p.m.	Keynote Address: TBD
Session 5 – 60 min.	
Evening Meetings	AA and NA Meetings (list available at the registration table)

Day 2: Thursday, June 19

Time	Event
8 a.m. – 5 p.m.	Exhibit Hall Open (Grand Ballroom)
8 a.m. – 5 p.m.	Registration Table Open (Grand Ballroom Foyer)
8 – 9 a.m.	Continental Breakfast (Grand Ballroom)
9 – 10 a.m. Sessions 6 – 60 min.	Keynote Address: TBD

10 – 10:15 a.m.	Networking Break
10:15 – 11:45 a.m.	Concurrent Session III
Session 7 – 90 min.	Concurrent Session III
	Concurrent Session III
11:45 a.m. – 12:45 p.m.	Lunch (Grand Ballroom)
12:45 – 2 p.m.	Keynote Address: TBD
Session 8 – 75 min.	
2 – 2:15 p.m.	Networking Break (Grand Ballroom)
2:15 – 3:15 p.m. Session 9 – 60 min.	Concurrent Session IV
	Concurrent Session IV
	Concurrent Session IV
3:15 – 3:30 p.m.	Networking Break (Grand Ballroom)
3:30 – 5:00 p.m.	Keynote Address: TBD
Session 10 – 90 min.	

Day 3: Friday, June 20

Time	Event
8 a.m. – 12:30 p.m.	Exhibit Hall Open (Grand Ballroom)
8 a.m. – 12:30 p.m.	Registration Table Open (Grand Ballroom Foyer)
8 – 9 a.m.	Continental Breakfast (Grand Ballroom)
9 – 10:30 a.m. Session 11 – 90 min.	Concurrent Session V
	Concurrent Session V
	Concurrent Session V
10:30 – 11 a.m.	Networking Break (Grand Ballroom)
11 a.m. – Noon Session 12 – 60 min.	Keynote Address: TBD
Noon – 12:30 p.m.	Conclusion of Conference Location: Grand Ballroom Foyer

Tuesday, June 17: Optional Training

2– 5 p.m.	Optional Pre-Conference Ethics Training
Session 13 –180 min.	Presenter: TBD
	Location: TBD
	Objective: Presenter will review the Professional Ethics Code, identify the responsibility of the
	ethical committees and state licensure boards, and discuss self-disclosure as a component of
	ethical practice.